Hlavní navigace

Kabelová televize UPC Digital se brzo obohatí o History HD

14. 9. 2009
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Digitální kabelová televize DVB-C Autor: 115393
14. 9. 2009

Nabídka digitální kabelové televize od společnosti UPC by se již od října měla rozrůst o další kanál ve vysokém rozlišení. Stane se jím stanice History HD. Informuje o tom server Broadband TV News, který cituje centrálu společnosti. O tom, že česká pobočka s touto stanicí skutečně počítá, svědčí i fakt, že na přijímačích už je pro ni vyhrazena pozice označená jako rezerva (History HD), a to na čísle 95.

K zařazení kanálu došlo již tento měsíc na Slovensku, v říjnu se zde objeví History v SD verzi. Pro Českou republiku zvolil operátor postup opačný. History HD se stane po stanicích HBO HD, Filmbox HD, National Geographic Channel HD, Eurosport HD, Nova HD, Nova Sport HD, TV Barrandov HD už osmou stanicí v HD. Společnost navíc počítá i s kanálem ČT1 HD, který nahradí Voom HD. Ten svou distribuci ukončil. V současné době už je History HD nabízen např. v satelitní platformě Skylink nebo v síti kabelového a IPTV operátora RIO Media.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).