Hlavní navigace

Kabelovka od UPC zařadila do nabídky Šlágr TV. Vysílání HD+ se vrátí do původních kolejí

16. 11. 2012
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Krátce před startem v celoplošném digitálním vysílání startuje televize Šlágr také u největšího českého kabelového operátora u nás. K dispozici je v rámci základních nabídek.

Největší kabelový operátor u nás, společnost UPC Česká republika, rozšířil včera už po několikáté v krátké době svou programovou nabídku. Součástí balíčků Klasik a Komfort se stala stanice Šlágr TV. Serveru DigiZone.cz to potvrdil tiskový mluvčí operátora Juraj Gerbery. K programu se taktéž dostanou zákazníci starších balíčků Standard a Supreme. Doposud byla stanice Šlágr TV šířena jako převzaté vysílání na pozici kanálu HD+, jehož vysílání se vrátí opět do svých původních kolejí.

Tipy C

ROZHOVOR: Majitel Šlágr TV: Od 19. listopadu budeme vysílat celoplošně v multiplexu 3

Kromě toho, že z vysílání HD+ zmizí programový obsah televize Šlágr, objeví se v něm také nové dokumenty, které byly natočeny v době, kdy v podstatě tato stanice šířila pouze převzatý obsah. Šlágr TV, která by mohla být označena jako stanicí pro „starší a pokročilé“, nyní zažívá velkou expanzi. Příští pondělí se program stane součástí terestrického multiplexu 3 společnosti Czech Digital Group a do své nabídky ji plánuje zařadit také řada operátorů, kteří ji budou mít k dispozici v distribuční kvalitě. Ta je po obrazové stránce mnohem lepší, než je tomu na satelitní pozici 23,5 stupně východně.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).