Hlavní navigace

Kanál Digi TV Info nyní pouze pro abonenty platformy

16. 6. 2009
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Logo satelitní digitální platformy DVB-S Autor: 115393
16. 6. 2009

Rumunská satelitní platforma Digi TV, která své služby nabízí také v České republice, obnovila v pondělí vysílání svého infokanálu Digi TV Info. Jeho signál přerušila bez předchozího upozornění minulý týden 11. června. V distribuci však došlo k určité změně. Zatímco do 11. června byl šířen volně, nyní už je jeho signál kódován v systémech Nagravision 2 a 3.

K TÉMATU: Satelitní platforma Digi TV odpojila svůj infokanál, dočasně?

Kanál tak nyní mohou sledovat pouze abonenti této satelitní platformy. Digi TV Info ve svém vysílání informuje o nových stanicích v nabídce tohoto satelitního balíku, ale zaměřuje se především na promování nových filmů ve vysílání stanic DigiFilm 1 a DigiFilm 2. Ty fungují na bázi systému pay-per-view, kdy divák platí pouze za to, co sleduje. V České ani Slovenské republice však vysílání těchto televizí není legálně dostupné. Digi TV Info je možné naladit na parametrech: 12608/H, SR 27500 a FEC:3/4.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).