Hlavní navigace

Dětský kanál Nick Jr. bude vysílat v češtině

5. 5. 2011
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Autor: 115393
5. 5. 2011

Sesterský kanál dětského programu Nickelodeon, Nick Jr., který patří do portfolia stanic společnosti MTV Networks, by měl začít vysílat v horizontu přibližně tři čtvrtě roku v češtině. Serveru DigiZone.cz to řekla Erika Luzsicza ze společnosti IKO Kabel, jež programy této firmy v České republice a na Slovensku zastupuje. S tuzemskou lokalizací počítá i stanice Nickelodeon HD, který by se měla u nás začít distribuovat ještě v září letošního roku. Nedojde k ní ale hned na počátku.

cif 24 - early cena - média

ČTĚTE TAKÉ: Nickelodeon HD od letošního září v České republice a na Slovensku

Nick Jr. může být řadě diváků neznámý, protože, jak sdělila Luzsicza, ho v tuto chvíli nenabízí žádný z větších operátorů. Stanice je dostupná na českém trhu od listopadu loňského roku u menších společností. Nick Jr. se orientuje na dětské diváky předškolního věku. K jeho konkurenci je možné přiřadit například stanici Playhouse Disney. Děti seznamuje se světem prostřednictvím různých postaviček, zvířátek nebo nadpřirozených bytostí. Nejznámější zástupkyní Nick Jr. je Dora průzkumnice, kterou mohou diváci znát i z vlajkové lodi – Nickelodeonu. Program vysílá 24 hodin denně.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).