Hlavní navigace

Kanály Novy opět dostupné ve službě Sledovanitv.cz. Někde ale za poplatek

2. 6. 2016
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Stanice společnosti CET 21 jsou po dlouhé době opět dostupné v online službě Sledovanitv.cz.

Po dlouhých jednáních jsou pro předplatitele služby Sledovanitv.cz opět dostupné kanály Novy, tedy Nova, Nova Cinema, Smíchov, Telka a Fanda. Kanály společnosti CET 21 budou operátoři nabízet v základním balíčku (ten obsahuje celkem 58 programů), ale bude pouze na nich, jestli za tento navýší cenu. Podle vyjádření společnosti je proto potřeba, aby předplatitelé tlačili na svého operátora. Každopádně kanály by již měly reálně ve službě fungovat.

Obecně je možné službu Sledovanitv.cz využít pouze přes partnery (operátory), z mobilních sítí se jedná o Vodafone. Podle informací na webových stránkách má společnost 186 partnerů z pevné sítě.

KL24

Službu lze používat přes webový prohlížeč, využít aplikace na zařízeních iOS, Android, Windows Phone a také Smart TV a v set-top boxech. Ve službě je v současné době 58 stanic v základním balíčku a celkem je k dispozici 116 kanálů s možností například HBO, Filmbox, dokumenty, sporty. Přes web Sledovanitv.cz je možné si předplatit i službu HBO GO, ať už samostatně za doporučenou cenu 210 korun, se stanicemi HBO nebo dalšími.

Balíčky programů s cenami jsou pouze doporučené a je na operátorech, jak budou stanice a službu účtovat zákazníkům. S programy v balíčcích nelze hýbat.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor se dlouhodobě zajímá o film a televizní vysílání.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).