Hlavní navigace

Kolik Komerční banka vydala na získání domény komercnibanka.biz?

5. 10. 2010
Doba čtení: do minuty

Sdílet

Jak jsme vás již informovali, Komerční banka potvrdila, že získala do svého držení doménu komercnibanka.biz. Nakolik ale arbitráž o doménu Komerční banku vlastně vyšla? Poplatek dle sazebníku rozhodčího soudu činí 560 euro. Komerční banka dále uvádí, že vydala zhruba 14 000 korun za překlad listin potřebných ve sporu. Dohromady tedy celkem 30 000 korun, uvedl Michal Teubner z Komerční banky.

Jak jsme vás již informovali, Komerční banka potvrdila, že získala do svého držení doménu komercnibanka.biz. Nakolik ale arbitráž o doménu Komerční banku vlastně vyšla? Poplatek dle sazebníku rozhodčího soudu činí 560 euro. Komerční banka dále uvádí, že vydala zhruba 14 000 korun za překlad listin potřebných ve sporu. Dohromady tedy celkem 30 000 korun, uvedl Michal Teubner z Komerční banky.

Komerční banka nyní hodlá tuto sumu vymáhat po druhé straně, tedy fyzické osobě, která si doménu zaregistrovala v roce 2008. Komerční banka má doménu ve vlastním držení od letošního léta, od kdy na ní je stejný obsah jako na dosud používané doméně kb.cz.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je nezávislý novinář a publicista věnující se informatice, elektronice a telekomunikacím. V těchto oborech i podniká. Se serverem Lupa.cz spolupracuje již řadu let jako externí redaktor.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).