Hlavní navigace

Komerční televize JOJ v satelitním CS Linku s novou identifikací

15. 2. 2010
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Logo satelitní digitální platformy DVB-S Autor: 115393
15. 2. 2010

Slovenská komerční televize JOJ změnila v minulém týdnu v satelitní platformě CS Link identifikaci, kterou zobrazuje přijímač v informační liště. Dřívější označení TV JOJ test bylo nahrazeno za TV JOJ CSL. Ač jde na první pohled pouze o kosmetickou změnu, platforma chce tímto krokem dát najevo, že program už není dostupný pro českého diváka, ale pouze je součástí platformy CS Link.

ebf - partner 1

ČTĚTE TAKÉ: Satelitní CS Link začal dodržovat regionální omezení u ČT 4 a TV JOJ

TV JOJ mohou sledovat od minulého týdne jen diváci na území Slovenské republiky, resp. s kartou registrovanou pro tamní region. Důvodem je především fakt, že se zahájením olympiády je kladen větší důraz na dodržování tzv. regionalizace. Jak jsme zjistili, je potřeba trvat na regionálním rozlišení a během doby, kdy byly dostupné některé slovenské programy v Česku a české na Slovensku, jsme dospěli k závěru, že testovací provoz byl dostatečný a nyní se vracíme k striktnímu dodržování regionů, uvedl výkonný ředitel společnosti Media Vision Daniel Klička.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).