Hlavní navigace

Křišťálová Lupa 2015: nominace končí už příští týden

17. 8. 2015
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Už jen necelé dva týdny můžete nominovat své favority v letošním ročníku ankety Křišťálová Lupa. Dejte nám vědět o projektech, které si nominaci zaslouží.

Nominační fáze jubilejního 10. ročníku ankety Křišťálová Lupa – Cena českého Internetu jde do finále. Už jen necelé dva týdny máte na to upozornit nás na zajímavý server, nový projekt, marketingovou či obsahovou inspiraci letošního roku na českém internetu. Neváhejte, 28. srpna tato šance končí. 

Začátkem září pak zasedne expertní panel čili odborní novináři, publicisté a blogeři vybraní pořadatelem. Ti protřídí, uspořádají a případně doplní nominace pro finální hlasování, které odstartuje v úterý 16. září. V něm vítěze v šesti kategoriích zvolí internetová veřejnost, v dalších devíti pak odborná porota. 

19. listopadu na slavnostním večeru v Divadle Archa předají Tomáš Hanák a Ján Simkanič ocenění těm nejlepším. V loňském roce mezi nimi byli například Josef Šlerka jako Osobnost roku, DameJidlo.cz jako Projekt roku nebo Menu domu jako One (wo)man show. Anticenu obdrželi čeští operátoři za nerozvoj mobilního internetu.

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).