Hlavní navigace

Sabina Laurinová namluvila básničky pro ranní pásmo Disney Junior

27. 5. 2011
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
27. 5. 2011

UVNITŘ FOTO Tři říkanky ze série Na slovíčko s básničkou pro nové ranní pásmo Disney Junior na dětském programu Disney Channel namluvila herečka Sabina Laurinová. Nový programový blok se na nejsledovanějším dětském televizním programu v Česku objeví od 1. června a zaměří se na předškolní děti ve věku od dvou do sedmi let. Sabina Laurinová namluvila tři říkanky – „Maminčina písnička“, „Hvězdička“ a „My dva“, ze série 12 nádherných animovaných básniček, sdělila mediální zástupkyně Disney Channel v České republice Lenka Tungová.

K TÉMATU: Disney Channel zavede od 1. června nový ranní blok Disney Junior

Každá z básniček bude umístěna do prostředí klasických animovaných disneyovek, jako jsou Bambi, Dumbo či Lady a Tramp, a klade si za cíl představit mladé generaci dětí krásu čtených básniček. Práce pro Disney Junior je pro mě inspirací, ale i oslavou dětského světa a mateřství a jsem moc ráda, že jsem se mohla podílet na namluvení seriálu „Na slovíčko s básničkou“. Jako herečka a matka vidím velkou sílu vyprávění příběhů především při podněcování dětské fantazie, řekla Laurinová ve středu při představování bloku Disney Junior v pražské zoologické zahradě.

BRAND24

Sabina Laurinová namlouvá básničky pro ranní pásmo Disney Junior (Foto: Disney Channel)

Vyprávění je skvělé i v tom, že pro děti a jejich rodiče představuje chvíli, kdy mohou být jen spolu a mohou zapomenout na shon kolem sebe. Všichni známe kouzelné disneyovské příběhy a postavičky již z dětství a moc se mi líbí nápad využít tyto klasické disneyovské postavy k představení poezie pro děti vysílané na této televizní stanici, protože hezké a něžné poezie pro děti není nikdy dost, dodala herečka. Společně s novým ranním blokem Disney Junior začne Disney Channel od 1. června vysílat i populární dětský seriál Jake a piráti ze Země Nezemě.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je šéfredaktorem serveru o digitálním vysílání DigiZone.cz a redaktorem týdeníku Reflex.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).