Hlavní navigace

Malware v poště bude pro Email.cz nadále hledat Eset

14. 4. 2009
Doba čtení: do minuty

Sdílet

Seznam.cz prodloužil i pro letošní rok spolupráci se společností Eset Software. Ta tak bude tak nadále zajišťovat antivirovou kontrolu příchozí pošty do schránek uživatelů freemailové služby Email.cz, která eviduje přes 6,5 milionu e-mailových schránek a každou minutu zpracuje až patnáct tisíc e-mailů (denně je to přes 8,5 milionů zpráv). Eset s českou portálovou jedničkou spolupracuje již pátým rokem. Dodává také antivirové služby pro freemaily Centrum Holdings v rámci portálů Centrum.cz a…

Seznam.cz prodloužil i pro letošní rok spolupráci se společností Eset Software. Ta tak bude tak nadále zajišťovat antivirovou kontrolu příchozí pošty do schránek uživatelů freemailové služby Email.cz, která eviduje přes 6,5 milionu e-mailových schránek a každou minutu zpracuje až patnáct tisíc e-mailů (denně je to přes 8,5 milionů zpráv). Eset s českou portálovou jedničkou spolupracuje již pátým rokem. Dodává také antivirové služby pro freemaily Centrum Holdings v rámci portálů Centrum.cz a Atlas.cz. (Tisková zpráva)

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je nezávislý novinář a publicista věnující se informatice, elektronice a telekomunikacím. V těchto oborech i podniká. Se serverem Lupa.cz spolupracuje již řadu let jako externí redaktor.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).