Hlavní navigace

Mapy Googlu na displeji mobilního telefonu

22. 2. 2006
Doba čtení: do minuty

Sdílet

Pokud to ještě nevíte, Google už několik měsíců testuje svou službu Google Local ve verzi pro mobilní telefony jménem Google Local for Mobile. Nejde tedy o horkou novinku, přesto si Google Local for Mobile zaslouží pozornost. Základem je javovská aplikace, kterou si můžete stáhnout zdarma. Stačí si jen vybrat verzi vhodnou pro váš mobilní telefon. Služba je zatím v betaverzi a zaměřuje se na USA, Velkou Británii a další velké a významné země. V České republice je možnost využití programu zatím…

Pokud to ještě nevíte, Google už několik měsíců testuje svou službu Google Local ve verzi pro mobilní telefony jménem Google Local for Mobile. Nejde tedy o horkou novinku, přesto si Google Local for Mobile zaslouží pozornost. Základem je javovská aplikace, kterou si můžete stáhnout zdarma. Stačí si jen vybrat verzi vhodnou pro váš mobilní telefon. Služba je zatím v betaverzi a zaměřuje se na USA, Velkou Británii a další velké a významné země. V České republice je možnost využití programu zatím téměř nulová, ale stále se rozšiřuje, takže se možná časem dočkáme. (PC Magazine)

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je nezávislý novinář a publicista věnující se informatice, elektronice a telekomunikacím. V těchto oborech i podniká. Se serverem Lupa.cz spolupracuje již řadu let jako externí redaktor.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).