Hlavní navigace

Markíza si registrovala domény pro svůj nový kanál

2. 6. 2009
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
2. 6. 2009

TV Doma, druhý kanál slovenské televize Markíza, už má zaregistrované internetové domény. Jde konkrétně o www.domatv.sk a www.tvdoma.sk. V současné době se na nich však nenachází žádný obsah. Podle serveru Mediálne.sk by mohlo dojít ke spuštění této televize už v srpnu, kdy Markíza oslaví třináct let od svého vzniku. TV Doma bude už pátým kanálem CMEČesku a na Slovensku.

BRAND24

K TÉMATU: Druhý kanál Markízy by měl začít koncem léta, v přípravě i další

Nový kanál bude vycházet z rumunského vzoru TV Acasa a měl by kromě vlastní produkce a akvizicí úzce spolupracovat i s Novou a nabídnout například původní nebo lokalizovanou verzi seriálu Ulice. Nedávno se o tom zmínil deník SME. Rumunská TV Acasa točí i vlastní telenovelu, podobné plány má CME i s její slovenskou sestrou. Markíza má připraveny dvě varianty programu – v prvním případě Zprávy pro ženy, ženský magazín, romantické filmy, a v druhém případě i slot pro nekonečný seriál TV Nova Ulice a víkendový čas vyčleněný pro zábavu z Novy.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).