Hlavní navigace

Martin Lér a Computer Press rozjíždějí stránky o Apple iPhone

19. 2. 2008
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Martin Lér ve spolupráci s vydavatelstvím Computer Press rozjíždí nový web iPhonemania.cz věnovaný tolik diskutovanému mobilnímu telefonu Apple iPhone. Kromě magazínu je součástí stránek wiki s návody a diskuzní fórum. V pozadí stojí publikační systém Drupal a fórum phpBB. Podobné stránky však už na českém webu existují. K těm známějším patří třeba iPhone.cz. Computer Press se už podílí na provozu fanouškovských stránek zaměřených na různé značky mobilních telefonů nebo na platformy Windows…

Martin Lér ve spolupráci s vydavatelstvím Computer Press rozjíždí nový web iPhonemania.cz věnovaný tolik diskutovanému mobilnímu telefonu Apple iPhone. Kromě magazínu je součástí stránek wiki s návody a diskuzní fórum. V pozadí stojí publikační systém Drupal a fórum phpBB. Podobné stránky však už na českém webu existují. K těm známějším patří třeba iPhone.cz. Computer Press se už podílí na provozu fanouškovských stránek zaměřených na různé značky mobilních telefonů nebo na platformy Windows Mobile a Symbian, takže stránky o iPhonu se daly zřejmě očekávat.

Ostatně doména iphonemania.cz patří vydavatelství Computer Press už nějaký ten pátek, ale obsah na ní dlouho chyběl. Na stránky budou přispívat také redaktoři serveru MobilMania.cz. Martin Lér je oficiálně v pozici editora. Jistě bude zajímavé sledovat jak si stránky povedou. Klíčové zřejmě bude, kdy a za jakých podmínek bude Apple iPhone uveden na náš trh. (MaLér.cz)

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je nezávislý novinář a publicista věnující se informatice, elektronice a telekomunikacím. V těchto oborech i podniká. Se serverem Lupa.cz spolupracuje již řadu let jako externí redaktor.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).