Hlavní navigace

Martin Pomothy poradí, jak vybudovat silnou internetovou komunitu

5. 4. 2011
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Příští středu se bude v prostorách pražské kavárny Louvre konat již čtvrté letošní setkání NetClubu. Jeho hostem bude Martin Pomothy zakladatel a provozovatel Česko-Slovenské filmové databáze (ČSFD.cz), která vznikla v roce 2001. Za deset let se filmová databáze rozrostla na více než čtvrt milionu záznamů a okolo serveru se vytvořila silná stabilní komunita. Martin Pomothy se podělí o své zkušenosti s budováním této komunity a poradí, jak o ni pečovat, aby i v budoucnu vzkvétala. Řeč přijde i…

Příští středu se bude v prostorách pražské kavárny Louvre konat již čtvrté letošní setkání NetClubu. Jeho hostem bude Martin Pomothy zakladatel a provozovatel Česko-Slovenské filmové databáze (ČSFD.cz), která vznikla v roce 2001.

Za deset let se filmová databáze rozrostla na více než čtvrt milionu záznamů a okolo serveru se vytvořila silná stabilní komunita. Martin Pomothy se podělí o své zkušenosti s budováním této komunity a poradí, jak o ni pečovat, aby i v budoucnu vzkvétala. Řeč přijde i na jeho současné aktivity v oblasti realitních a překladatelských služeb.

Registrovat na setkání s Martinem Pomothym se můžete zde.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Internetové novinařině se věnuje od roku 2005, kdy začal jako redaktor pracovat pro vydavatelství Internet Info.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).