Hlavní navigace

"Metro" se možná změní na "Modern UI Style"

12. 8. 2012
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Problémy s použitím názvu „Metro“ pro uživatelského rozhraní  (nejenom) Windows 8 možná dospěly k řešení. Poté co Microsoft zjistil, že nemůže používat název „Metro“, protože se to nelíbí společnosti Metro AG (vlastnící mimo jiné řetězec obchodů Makro), musel od používání tohoto názvu upustit. Hledání náhradního názvu je možná u konce, zahraniční média z výskytu „Modern UI Style“ v článcích na MSDN usuzují na to, že právě toto poněkud krkolomné označení by se mohlo stát používanou náhradou. Na…

Problémy s použitím názvu „Metro“ pro uživatelského rozhraní  (nejenom) Windows 8 možná dospěly k řešení. Poté co Microsoft zjistil, že nemůže používat název „Metro“, protože se to nelíbí společnosti Metro AG (vlastnící mimo jiné řetězec obchodů Makro), musel od používání tohoto názvu upustit.

Hledání náhradního názvu je možná u konce, zahraniční média z výskytu „Modern UI Style“ v článcích na MSDN usuzují na to, že právě toto poněkud krkolomné označení by se mohlo stát používanou náhradou. Na sociálních sítích se mezitím objevilo vtipkování na téma, jak se už můžeme těšit, až Microsoft oznámí, že „Modern UI Style“ se již také nepoužívá, protože byl vyvinut ještě modernější styl. 

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Konzultant a publicista, provozuje www.pooh.cz. Podle některých si myslí, že rozumí všemu, sám je však přesvědčen o pravém opaku a ani v 30+ letech nedokázal přijít na to, jak mít peníze a nepracovat.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).