Hlavní navigace

Microsoft chystá novou podobu MSN podporující i Twitter nebo Facebook

5. 11. 2009
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Microsoft chystá novou podobu svého portálu MSN. Ano, portál MSN je i po nástupu služeb rodiny Windows Live a spuštění nového vyhledávače Bing stále živým projektem. Nová podoba je již veřejně testována, prohlédnout si ji můžete na http://www.msn.com/preview.aspx. Na první pohled působí nový odlehčený design oproti aktuální verzi modernějším dojmem. Stále jde o stránku portálového pojetí, kde tedy nemůže chybět vyhledávací pole již zmiňovaného vyhledávače Bing, aktuální zpravodajství z různých…

Microsoft chystá novou podobu svého portálu MSN. Ano, portál MSN je i po nástupu služeb rodiny Windows Live a spuštění nového vyhledávače Bing stále živým projektem. Nová podoba je již veřejně testována, prohlédnout si ji můžete na http://www.msn­.com/preview.as­px. Na první pohled působí nový odlehčený design oproti aktuální verzi modernějším dojmem. Stále jde o stránku portálového pojetí, kde tedy nemůže chybět vyhledávací pole již zmiňovaného vyhledávače Bing, aktuální zpravodajství z různých oblastí i přístup k dalším online službám Microsoftu.

Z nové hlavní stránky MSN lze jednodušeji přistupovat k e-mailové schránce v rámci služby Windows Live Hotmail a instant-messagingové službě Windows Live Messenger. Nová verze hlavní stránky MSN však nabízí také přístup k účtu na komunitním serveru Facebook nebo k mikroblogovací platformě Twitter. Přímo z MSN tak lze třeba poslat novou zprávu na Twitter nebo sledovat, co zrovna píší přátelé. Také je možné sledovat aktivity uživatelů ze seznamu přátel v rámci Facebooku a Windows Live. Kromě nového designu a rozvržení jednotlivých prvků si na ukázkové verzi MSN povšimněte inovovaného loga v podobě notoricky známého barevného motýla. (Neowin.net)

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je nezávislý novinář a publicista věnující se informatice, elektronice a telekomunikacím. V těchto oborech i podniká. Se serverem Lupa.cz spolupracuje již řadu let jako externí redaktor.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).