Hlavní navigace

Microsoft dnes spouští Office Live

15. 2. 2006
Doba čtení: do minuty

Sdílet

Společnost Microsoft dnes spouští betaverzi další ze svých on-line služeb. Zájemci si od dnešního dne mohou zdarma vyzkoušet služby Office Live. Cílovou skupinou uživatelů jsou malé firmy s maximálně deseti zaměstnanci. Zatím jsou všechny služby dostupné zdarma. Po ukončení testovacího provozu bude část služeb zpoplatněna částkou 50 dolarů za měsíc. I nadále ale zdarma bude k dispozici balík služeb Office Live Basics představující hosting s 30MB pro stránky, pět e-mailových schránek s kapacitou…

Společnost Microsoft dnes spouští betaverzi další ze svých on-line služeb. Zájemci si od dnešního dne mohou zdarma vyzkoušet služby Office Live.

Cílovou skupinou uživatelů jsou malé firmy s maximálně deseti zaměstnanci. Zatím jsou všechny služby dostupné zdarma. Po ukončení testovacího provozu bude část služeb zpoplatněna částkou 50 dolarů za měsíc. I nadále ale zdarma bude k dispozici balík služeb Office Live Basics představující hosting s 30MB pro stránky, pět e-mailových schránek s kapacitou 2GB a měsíční traffic 10GB. (BetaNews)

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je nezávislý novinář a publicista věnující se informatice, elektronice a telekomunikacím. V těchto oborech i podniká. Se serverem Lupa.cz spolupracuje již řadu let jako externí redaktor.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).