Hlavní navigace

Microsoft představil Windows Server 2008

28. 2. 2008
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Microsoft včera na konferenci v Las Vegas představil několik klíčových produktů. Oficiálně tak světu ukázal Windows Server 2008, SQL Server 2008 a Visual Studio 2008. Uvedení těchto nových produktů vnímáme jako klíčové pro další směřování trhu serverových řešení a IT infrastruktury. Jsme rádi, že můžeme naše zákazníky a partnery pozvat na skutečně netradiční české uvedení produktů, které se uskuteční již 2. dubna v T-Mobile aréně, uvedl Dalibor Lukeš, manažer serverové divize českého Microsoftu…

Microsoft včera na konferenci v Las Vegas představil několik klíčových produktů. Oficiálně tak světu ukázal Windows Server 2008, SQL Server 2008 a Visual Studio 2008. Uvedení těchto nových produktů vnímáme jako klíčové pro další směřování trhu serverových řešení a IT infrastruktury. Jsme rádi, že můžeme naše zákazníky a partnery pozvat na skutečně netradiční české uvedení produktů, které se uskuteční již 2. dubna v T-Mobile aréně, uvedl Dalibor Lukeš, manažer serverové divize českého Microsoftu. Letos ještě Microsoft uvede na trh Windows Small Business Server 2008, Windows Essential Business Server 2008, Windows HPC Server 2008 a Windows Storage Server 2008.

V předchozích dvou letech Microsoft uváděl na trh produkty především pro koncové uživatele v čele s Office 2007 a Windows Vista a související programy jako třeba Windows Media Player 11, Internet Explorer 7 a další. (Tisková zpráva)

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je nezávislý novinář a publicista věnující se informatice, elektronice a telekomunikacím. V těchto oborech i podniká. Se serverem Lupa.cz spolupracuje již řadu let jako externí redaktor.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).