Hlavní navigace

Microsoft spustil nový online překladač s podporou tuctu jazyků

10. 9. 2007
Doba čtení: do minuty

Sdílet

Microsoft rozšířil portfólio svých Windows Live služeb o online překladač Windows Live Translator, jehož betaverze je přístupná veřejnosti. Nová služba umožňuje překládat text vložený do formuláře nebo celou stránku, jejíž URL je nutné vložit do patřičné kolonky. Rozhraní služby je sice i v češtině, ale Windows Live Translator češtinu pro překlad nepodporuje. Na seznamu podporovaných jazyků nalezneme angličtinu, francouzštinu, němčinu, italštinu, španělštinu, japonštinu, portugalštinu, tradiční…

Microsoft rozšířil portfólio svých Windows Live služeb o online překladač Windows Live Translator, jehož betaverze je přístupná veřejnosti. Nová služba umožňuje překládat text vložený do formuláře nebo celou stránku, jejíž URL je nutné vložit do patřičné kolonky. Rozhraní služby je sice i v češtině, ale Windows Live Translator češtinu pro překlad nepodporuje. Na seznamu podporovaných jazyků nalezneme angličtinu, francouzštinu, němčinu, italštinu, španělštinu, japonštinu, portugalštinu, tradiční i jednoduchou čínštinu, ruštinu, korejštinu, arabštinu a holandštinu. (LiveSide)

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je nezávislý novinář a publicista věnující se informatice, elektronice a telekomunikacím. V těchto oborech i podniká. Se serverem Lupa.cz spolupracuje již řadu let jako externí redaktor.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).