Hlavní navigace

Miranda IM 0.8.15 ladí kompatibilitu s Facebook Chatem

16. 2. 2010
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Uplynulo jen několik dní, co jsme vás informovali, že vyšla Miranda IM 0.8.14 a už se tento populární alternativní komunikační klient dočkal opět nové verze. Nová Miranda IM 0.8.15 řeší jeden zádrhel s automatickou předkonfigurací účtu pro Facebook Chat, který byl nedávno otevřen i pro desktopové klienty třetích stran podporujících Jabber. Nově je již v předem připraveném nastavení účtu pro Facebook Chat vypnuto TLS šifrování. Novou verzi si můžete stáhnout z našeho sesterského serveru…

Uplynulo jen několik dní, co jsme vás informovali, že vyšla Miranda IM 0.8.14 a už se tento populární alternativní komunikační klient dočkal opět nové verze. Nová Miranda IM 0.8.15 řeší jeden zádrhel s automatickou předkonfigurací účtu pro Facebook Chat, který byl nedávno otevřen i pro desktopové klienty třetích stran podporujících Jabber. Nově je již v předem připraveném nastavení účtu pro Facebook Chat vypnuto TLS šifrování. Novou verzi si můžete stáhnout z našeho sesterského serveru Slunečnice.cz. Rozšíření dostupnosti instant-messagingové služby Facebook Chat a jeho možným dopadům se věnuje náš víkendový článek Facebook týden: Chat se osamostatnil, zabije konečně ICQ v Česku?

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je nezávislý novinář a publicista věnující se informatice, elektronice a telekomunikacím. V těchto oborech i podniká. Se serverem Lupa.cz spolupracuje již řadu let jako externí redaktor.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).