Hlavní navigace

Mobilmania doplňuje články o streamované video.

6. 3. 2006
Doba čtení: do minuty

Sdílet

Server o mobilních telefonech Mobilmania.cz napodobil zpravodajské servery a ke svým článkům o mobilních telefonech začal nabízet streamované video se záběry mobilních telefonů. Lze tak očekávat, že budou k dispozici i videa z blížícího se veletrhu spotřební elektroniky CeBIT. Jak to funguje se můžete podívat ve článku Megarecenze Motorola Razr V3×: sladkokyselé funkční bobtnání, kde jsou tři videa.

Server o mobilních telefonech Mobilmania.cz napodobil zpravodajské servery a ke svým článkům o mobilních telefonech začal nabízet streamované video se záběry mobilních telefonů. Lze tak očekávat, že budou k dispozici i videa z blížícího se veletrhu spotřební elektroniky CeBIT.

Jak to funguje se můžete podívat ve článku Megarecenze Motorola Razr V3×: sladkokyselé funkční bobtnání, kde jsou tři videa.

Přehravač je udělán v Macromedia Flash, ostatní technologie jsou tajemstvím tvůrců. S nápadem přišli Tomáš Krcha a Zdeněk Cendra, kteří nakonec i službu vyrobili. Tomáš Krcha ji naprogramoval a streamování probíhá ze serverů SuperHostingu, který vlastní právě Zdeněk Cendra.

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).