Hlavní navigace

Mobito s novým webem a aktualizovanou aplikací

19. 2. 2013
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Český mobilní platební systém Mobito jen po několika měsících fungování mění podobu svého webu a zároveň vydává aktualizovanou mobilní aplikaci. Co je nového?

Český mobilní platební systém Mobito změnil podobu své webové prezentace na adrese http://www.mobitoplatito.cz. Systém byl přitom spuštěn teprve ve druhé polovině loňského roku a jeho web tak byl relativně nový. Současná podoba více vypichuje obchody akceptující platby přes systém Mobito a akce, které pro uživatele tohoto systému jednotliví obchodníci právě nabízejí. Oproti dřívějšku se rozšířila i sekce s často kladenými dotazy a odpověďmi na ně. 

MMF24

Vyšla též nová verze aplikace systému Mobito pro zařízení se systémy Android a iOS. Přináší především provázání s mobilní verzí webu služby. Uživatelé si tak přímo z aplikace mohou otevřít ve svém mobilním prohlížeči aktuální mapu s obchody nebo třeba restauracemi, kde lze platit přes Mobito. Rovněž si mohou zobrazit aktuální přehled akcí, které jednotliví obchodníci nabízejí pro zákazníky platící přes Mobito.

Více o službě si můžete přečíst v našem dřívějším článku Mobilem zaplatíte v tisícovce e-shopů v ČR, mají mobilní platby na webu smysl? a navazujícím textu Mobito ve 200 e-shopech a s více než 20 000 uživateli. Systému Mobito nedávno vyrostla silná konkurence v podobě aplikace MasterCard Mobile. Ve vzájemném souboji může Mobito sázet na širší spektrum podporovaných zařízení, bezplatný přenos dat při platebních operacích, funkcionalitu virtuální peněženky a nezávislost na platební kartě. 

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je nezávislý novinář a publicista věnující se informatice, elektronice a telekomunikacím. V těchto oborech i podniká. Se serverem Lupa.cz spolupracuje již řadu let jako externí redaktor.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).