Hlavní navigace

Moderátorkou česko-slovenské verze MasterChef bude modelka Daniela Peštová

1. 8. 2012
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

UVNITŘ FOTO Světově známou kuchařskou show budou na podzim ve „federální“ verzi vysílat Nova s Markízou

Modelku Danielu Peštovou zvolily televize Nova a Markíza za moderátorku podzimní česko-slovenské verze světové kuchařské soutěžní show MasterChef. Doplní tak již známou trojici šéfkuchařů Jiřího Šifta, Radka Šubrta a Martina Korbeliče, kteří budou tvořit tříčlennou porotu soutěže. Show se zúčastní dvacítka amatérských kuchařů z České republiky a Slovenska, přičemž výherce získá milion korun a televize mu vydají jeho vlastní kuchařku.

K TÉMATU: Nova připravuje novou kuchařskou show MasterChef. Natáčet začne v červenci

„Nabídka Novy a Markízy mě zastihla nečekaně při plnění pracovních povinností v New Yorku. Přiznám se, že jsem byla velmi překvapená, protože moderování, navzdory mým několika zkušenostem s kamerou a mikrofonem, pro mě není běžnou záležitostí. Chvíli jsem váhala, ale zaměření této show je mou srdeční záležitostí, a to v podstatě rozhodlo. Mé blízké okolí o mně ví, že jsem vášnivá milovnice vaření a zdravého stravování,“ svěřila se podle Novy budoucí moderátorka Peštová.

BRAND24

ČTĚTE TAKÉ: Podzim Novy: Gympl, Helena 2, MasterChef a návrat pořadů Na vlastní oči a Prásk

„Kuchyně je mým oblíbeným místem a nevyhýbám se v ní ani experimentování. Už několik let sleduji kulinářské trendy. Proto být součástí této show je pro mě velkou výzvou a na MasterChef se už velmi těším,“ dodala modelka. Kuchařskou show MasterChef měla původně vysílat pouze Markíza ve slovenské verzi, nakonec se k ní ale přidala i Nova a vznikl společný česko-slovenský projekt. Konkurenční Prima family na podzim nasadí do vysílání premiérovou řadu obdobně laděné show Ano, šéfe! se Zdeňkem Pohlreichem.


Foto: Mediafax

Modelka Daniela Peštová bude moderátorkou česko-slovenské verze kuchařské show MasterChef

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je šéfredaktorem serveru o digitálním vysílání DigiZone.cz a redaktorem týdeníku Reflex.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).