Hlavní navigace

Moderátorky zpráv na zpravodajském webu Novy se budou svlékat

25. 4. 2008
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Autor: 115393
25. 4. 2008

Návštěvníky nového zpravodajského portálu televize Nova, webu www.tn.cz, čeká novinka v podobě svlékajících se moderátorek. Ty se objeví v „zábavné části“ stránek označovaných jako Red News. Deníku E15 to řekl generální ředitel Novy Petr Dvořák. Nepopíráme, že jsme se u našich Red News inspirovali zahraničním modelem a že se naše moderátorky při čtení zpráv budou svlékat. Pro uživatele je to zajímavý obsah. Rozhodně ale nepůjdeme na úroveň porna, ujistil Dvořák.

MMF24

Nova chce, aby její portál do roka dosáhl třetí nejvyšší návštěvnosti na českém Internetu. To by znamenalo zařadit se za portály Seznam.cz a sloučené Centrum.cz a Atlas.cz. Nejvíce budeme bojovat proti iDnes.cz, Aktuálně. cz nebo Novinky.cz, uvedl Dvořák pro E15. Pro Lidové noviny pak dodal, že třetí místo mezi českými portály pro něj není cílová meta. Textové zpravodajství na www.tn.cz bude podle ředitele Novy ze 70 až 80 procent doplněné videem. Denně zde budou moderované troje seriózní zprávy a jedny odlehčené, dodal.

Zpravodajský server Novy odstartuje 5. května a vedle seriózního zpravodajství nabídne i odlehčený obsah. Zpravodajství bude mít na webu modrý podkres, zábava červený. Nova také počítá s úzkým propojením internetového a televizního zpravodajství. Na webu by se měly objevovat delší verze příspěvků z Televizních novin a naopak v televizi odvysílá vybraná videa, zaslaná od návštěvníků portálu www.tn.cz.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je šéfredaktorem serveru o digitálním vysílání DigiZone.cz a redaktorem týdeníku Reflex.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).