Hlavní navigace

Motejlek je zpět. Rozjel s kolegou MotejlekSkocdo­pole.com

19. 5. 2016
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Měsíc po tom, co odešel z eponymního projektu Motejlek.com, pustil Miroslav Motejlek na web nový projekt.

Motejlek.com od konce dubna příliš nefunguje a v květnu tam nepřibyla ani jedna zpráva. Na webu se ale zjevil nový projekt, který se zaštítil heslem: „MotejlekSkocdopole.com je webový projekt Miroslava Motejlka a Petra Skočdopoleho.“ Jinými slovy bývalá redakce Motejlek.com si založila vlastní alternativní verzi původního projektu. Informuje o tom server Médiář.cz.

Novinka funguje na stejném principu jako původní Motejlek.com. Má už i právnickou rubriku a na webu má i monitoring Business Monitor 24 z dílny Dalibora Balšínka

Byznysový obsah je také určen především pro předplatitele. To čtvrtletní vyjde na pět tisíc korun a roční na tisíc deset. Firmy platí dvojnásobek. 

Motejlek na konci dubna skončil v projektu Motejlek.com a to nejen jako šéfredaktor, ale i jako jednatel. Nahradil  ho Branislav Gordan, který dosud působil v Coober fondu, kde točil peníze především Ondřeje Tomka, spolumajitele Motejlek.com.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Po klasickém desetiletém novinářském kolečku (on-line, papír, televize) se vrátil zase na web a je mu dobře. Více na LinkedIn.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).