Hlavní navigace

Mozilla Add-ons po několika odkladech konečně v novém (aktualizováno)

23. 3. 2007
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Dlouho avizované spuštění nové verze portálu Mozilla Add-ons se po několika odložení konečně stalo realitou. Česká verze se nyní připravuje, slovenská verze je dostupná již nyní. Mozilla Add-ons nově nabízí doplňky nejen pro webový prohlížeč Firefox či e-mailového klienta Thunderbird, ale nyní také pro balíček SeaMonkey nebo kalendář Sunbird. U doplňků se nachází informace o dostupných lokalizacích, vylepšeny byly také diskuze a zavedeno je jednotné přihlášení do uživatelské a administrační…

Dlouho avizované spuštění nové verze portálu Mozilla Add-ons se po několika odložení konečně stalo realitou. Česká verze se nyní připravuje, slovenská verze je dostupná již nyní. Mozilla Add-ons nově nabízí doplňky nejen pro webový prohlížeč Firefox či e-mailového klienta Thunderbird, ale nyní také pro balíček SeaMonkey nebo kalendář Sunbird. U doplňků se nachází informace o dostupných lokalizacích, vylepšeny byly také diskuze a zavedeno je jednotné přihlášení do uživatelské a administrační oblasti, které potěší zejména autory rozšíření. (CZilla)

Aktualizováno v 16:42: Už trochu komické nasazování nové verze serveru Mozilla Add-ons pokračuje dalšími problémy s neúměrnou zátěží serverů, které už jednou byly důvodem odkladu spuštění. Objevil se také problém v přenosu rozšíření do nové verze portálu, takže teď je opět nasazena ta původní verze. Po všech dosavadních peripetiích a odkladech se nabízí otázka: Dočkají se uživatelé Firefoxu, Thunderbirdu, SeaMonkey a Sunbirdu někdy nové verze Mozilla Add-ons? (JasnaPaka Blog)

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je nezávislý novinář a publicista věnující se informatice, elektronice a telekomunikacím. V těchto oborech i podniká. Se serverem Lupa.cz spolupracuje již řadu let jako externí redaktor.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).