Hlavní navigace

Mozilla Thunderbird 3.0.2 opravuje chyby a ladí podporu pro IMAP

26. 2. 2010
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

E-mailový klient Mozilla Thunderbird vyšel v nové verzi označené jako 3.0.2. Jedná se o pravidelnou servisní a bezpečnostní aktualizaci, která tentokrát řeší zhruba pět desítek chyb. Mozilla Thunderbird 3.0.2 by měl být stabilnější a také došlo na opravu několika chyb souvisejících s podporou přístupu k poště pomocí protokolu IMAP. Samozřejmě opět nechybí česká lokalizaci. Zájemci mohou verzi pro Windows 2000 a novější stahovat i ze Slunečnice.cz. O novinkách, které přináší třetí generace open…

E-mailový klient Mozilla Thunderbird vyšel v nové verzi označené jako 3.0.2. Jedná se o pravidelnou servisní a bezpečnostní aktualizaci, která tentokrát řeší zhruba pět desítek chyb. Mozilla Thunderbird 3.0.2 by měl být stabilnější a také došlo na opravu několika chyb souvisejících s podporou přístupu k poště pomocí protokolu IMAP. Samozřejmě opět nechybí česká lokalizaci. Zájemci mohou verzi pro Windows 2000 a novější stahovat i ze Slunečnice.cz. O novinkách, které přináší třetí generace open source e-mailového klienta, si můžete více přečíst v dřívějším článku Thunderbird 3: dvouleté čekání se vyplatilo na našem sesterském serveru Root.cz.

V dohledné době by měl vyjít také nový Mozilla Thunderbird 2.0.0.24, jelikož druhá generace je stále podporována. Na 9. března pak vývojáři plánují vydání první betaverze Mozilla Thunderbirdu 3.1. Ve finále má uživatelům nabídnout některé menší funkce, které se nestihly zapracovat do verze 3.0. Půjde třeba o nástroj pro správu příloh uložených z e-mailů na pevný disk nebo podporu importu dat z konkurenčního klienta Windows Live Mail od Microsoftu. (Mozilla.cz)

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je nezávislý novinář a publicista věnující se informatice, elektronice a telekomunikacím. V těchto oborech i podniká. Se serverem Lupa.cz spolupracuje již řadu let jako externí redaktor.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).