Hlavní navigace

Možnost zúčastnit se Technology Cupu prodloužena do konce května

12. 4. 2012
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Organizátor soutěže Technology Cup rozhodl o prodloužení termínu registrace do letošního ročníku o jeden měsíc, tedy do 31. května 2012. Soutěž nabízí studentům šanci předvést své schopnosti a vyhrát jednu z peněžních či věcných cen.

Mezi školy, jejichž studenti se do projektu aktivně zapojili, patří například České vysoké učení technické v Praze, Mendelova univerzita v Brně či taktéž brněnské Vysoké učení technické. Přihlásit se však mohou účastníci z kterékoliv vysoké či střední školy v České republice, pokud jejich projekt odpovídá některému z vyhlášených tematických okruhů, které naleznete na www.technology­cup.cz.

Hlavní cena pro nejlepší nápad či zpracování sestává ze služeb, podpory a finančního příspěvku v souhrnné hodnotě 150, respektive 100 tisíc korun. Vítězové mají také šanci získat možnost účasti na zajímavých stážích a studijních programech. Tři z loňských vítězů například brzy odjedou na tříměsíční studijní pobyt na University of California, Berkley.

BRAND24

Loňským vítězem Technology Cupu se stal Tomáš Svoboda z VUT v Brně s projektem SCIOX 2.0 – rentgenový a CT přístroj pro defektoskopii. Své dílo posléze úspěšně představil i na prestižním Mezinárodním veletrhu vědy a inženýrství v Los Angeles.

Zdroj: Tisková zpráva

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).