Hlavní navigace

Mrazík, Tři oříšky pro Popelku, S tebou mě baví svět. Nova má „Vánoce“

24. 6. 2011
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
24. 6. 2011

Proti ročním obdobím se rozhodla o nadcházejícím víkendu postavit televize Nova. V pátek, sobotu i neděli večer nabídne známé zimní pohádky a komedie, které televize obvykle vysílají o Vánocích. Dnes od 20:00 hod. nabídne českou pohádku Tři oříšky pro Popelku, v sobotu ruskou pohádku Mrazík a v neděli komedii S tebou mě baví svět, kterou diváci před časem označili v anketě za české komedii tisíciletí.

K TÉMATU: Léto na Nově: reprízy Pojišťovny štěstí, dvojitá Šeherezáda a Plechová kavalérie

UX DAy - tip 2

Mimořádná pohádková nadílka v podobě, na kterou každoročně netrpělivě čekáme během nejkrásnějších svátků, se vrací na obrazovku na prahu letních prázdnin, aby dopřála divákům pohodu a prostor k vydechnutí před týdnem, který přinese školákům další definitivní zhodnocení jejich celoročních vědomostí a výkonů, vysvětluje rozhodnutí programového oddělení Novy Marie Fianová z tiskového oddělení této televize.

Víkendový vánoční maratón nám mimo jiné připomene, že nastává další čas rodinné pohody. Pokud jde o případné školní karamboly, které budeme bilancovat příští týden, je už na rozčilování pozdě a napravit se leccos dá právě do příštích Vánoc, dodala Fianová. Nova zmíněné dvě pohádky a komedii nevysílá mimo Vánoce poprvé. Diváci této televize se s nimi setkávají poměrně pravidelně, takže nejde o žádnou mimořádnost.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je šéfredaktorem serveru o digitálním vysílání DigiZone.cz a redaktorem týdeníku Reflex.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).