Hlavní navigace

MS v atletice se blíží. Eurosport získal vysílací práva do roku 2013

19. 7. 2011
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Autor: 115393
19. 7. 2011

Panevrospký sportovní kanál Eurosport v pondělí oznámil, že vysílací prává pro mistrovství světa v atletice vlastní nově až do roku 2013. Vysílat tak bude pochopitelně i to nadcházející, které se bude konat od 27. srpna do 4. září v Tegu (Daegu) v Jižní Koreji. Prodloužení stávající smlouvy bylo podepsáno s Mezinárodní asociací atletických federací (IAAF).

ČTĚTE TAKÉ: Snooker na Eurosportu minimálně do roku 2016

Na přelomu srpna a září přinese Eurosport minimálně 100 hodin živých přenosů na svém hlavním kanálu (včetně HD verze) i Eurosportu 2. Součástí dohody je také on-line streaming a mobilní zařízení. Dále dohoda obsahuje MS v Moskvě a Halové mistrovství světa 2012 v Instanbulu. Chybět nebudou ani další mítinky jako například maraton, půlmaratón nebo MS v krosu. Mezi další události, které plánuje Eurosport přenášet v nejbližší době, patří mimo jiné MS ve veslování nebo MS v silniční cyklistice.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).