Hlavní navigace

Betaverze MSIE 9 vyjde 15. září, druhá betaverze balíčku Windows Live možná příští týden

13. 8. 2010
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Microsoft oficiálně potvrdil datum, kdy se odborná i široká veřejnost dočká betaverze prohlížeče Internet Explorer 9. Ta by měla být k dispozici 15. září 2010. Potvrzují se tak dřívější informace. Betaverze bude k dispozici i v češtině. Pořád ale není jasné, jaké novinky Internet Explorer 9 uživatelům nabídne. O technologických vylepšeních zejména pro vývojáře už je známo hodně, ale o nových funkcích přímo pro koncové uživatele zatím Microsoft mlčí. Toto mlčení by měl prolomit právě 15. září…

Microsoft oficiálně potvrdil datum, kdy se odborná i široká veřejnost dočká betaverze prohlížeče Internet Explorer 9. Ta by měla být k dispozici 15. září 2010. Potvrzují se tak dřívější informace. Betaverze bude k dispozici i v češtině. Pořád ale není jasné, jaké novinky Internet Explorer 9 uživatelům nabídne. O technologických vylepšeních zejména pro vývojáře už je známo hodně, ale o nových funkcích přímo pro koncové uživatele zatím Microsoft mlčí. Toto mlčení by měl prolomit právě 15. září 2010, na kdy plánuje slavnostní představení betaverze v Design Center v San Franciscu.

Už příští týden by ale Microsoft mohl uvolnit druhou betaverzi balíčku Windows Live Essentials 2011. Uvádí to alespoň server Neowin.net s odvoláním na své zdroje údajně seznámené s plány Microsoftu. Druhá betaverze by měla především opravit chyby objevené v první betaverzi z letošního června, ale také má dojít na menší úpravy některých nových funkcí a nasazení nových ikon jednotlivých programů.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je nezávislý novinář a publicista věnující se informatice, elektronice a telekomunikacím. V těchto oborech i podniká. Se serverem Lupa.cz spolupracuje již řadu let jako externí redaktor.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).