Hlavní navigace

MTV slaví druhé narozeniny a startuje soutěž o Kinect pro Xbox 360

31. 10. 2011
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
31. 10. 2011

Česko-slovenská verze lifestylového a hudebního kanálu MTV zahajuje při příležitosti oslav svých druhých narozenin, které připadají na 29. listopadu, soutěž o vstupenky na MTV Birtday Kinect Party, Kinect pro Xbox 360 a hru Kinect Advantures. Partnerem je významný hráč na poli elektroniky, společnost Microsoft. Bližší informace je možné najít na www.mtv.cz nebo Facebooku.

ČTĚTE TAKÉ: Cenami MTV EMAs 2011 provede Disneyho hvězda Selena Gomez

A jaká jsou pravidla soutěže? Stačí vymyslet originální hlášku skládající se ze tří slov začínajících na písmena M, T, V. Tu je pak nutné zaslat do televize Nova, respektive české verze MTV. Každý týden až do konce listopadu bude vybírán nejlepší slogan, který se dostane na obrazovky a jeho tvůrce získá hodnotné ceny, uvedla při této příležitosti Lucie Bártová z tiskového oddělení televize Nova. Oslava narozenin česko-slovenské MTV se uskuteční 30. listopadu v pražském klubu Cover Place.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).