Hlavní navigace

Muzika CS bez playlistu v EPG. Částečně zmizel i z webu

11. 7. 2011
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
11. 7. 2011

DOPLNĚNO 8:53 Provozovatel kanálu Muzika CS, společnost Film Europe, přestal dodávat do elektronického programového průvodce (EPG) playlist, tedy název interpretů, skladeb a alb, ze kterých skladby pochází. Nově se tu nachází pouze označení pořadů s jejich velice stručnou anotací. Na webu je možné playlist nadále najít, ovšem pouze v omezené podobě několika následujících son­gů.

ČTĚTE TAKÉ: Muzika CS začala vysílat tematické hudební bloky

Film Europe tuto novinku nekomunikovala, důvodem k opuštění playlistu v EPG však může být skutečnost, že se často až o několik minut rozebíhal s realitou. Někdy se názvy interpretů, skladeb a alb objevovaly se zpožděním, jindy naopak o několik minut bylo EPG pozadu oproti realitě. Film Europe přistoupila k této novince na počátku července. Inspirací jí byla i německá stanice Deluxe Music, která též touto formou informuje diváky o zařazených skladbách do vysílání. Program vysílá volně na družici Astra z pozice 19,2 stupně východně.

BRAND24

Doplněno o vyjádření marketingové manažerky Film Europe TV Silvie Gogorové:

Společnost Film Europe stále dodává všem společnostem zpracovávajícím EPG program pro operatory po jednotlivych klipech a zároveň i program po blocích. Je pouze na rozhodnutí daného operátora jak se rozhodne program Muzika CS uveřejňovat.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).