Hlavní navigace

Další pořad o vaření na našich obrazovkách, Putování s labužníkem od regionalnitelevize

16. 10. 2012
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Čtyřicetidílný seriál, který vznikl za podpory dotačních fondů Evropské unie, diváky zavede nejen na místa, která prý stojí za to navštívit, ale také do restaurací, kde se dobře a kvalitně vaří.

Kabelový a satelitní kanál regionalnitelevize.cz se přidá ke stanicím, které na svých obrazovkách nabízejí pořady věnované gastronomii. Celou řadu těchto formátů, jako jsou například Kluci v akci (Česká televize), MasterChef (TV Nova), Babicovy dobroty (TV Nova), Recept na bohatství (TV Barrandov) VIP Prostřeno! (Prima family), Prostřeno (Prima family) nebo Nevař z vody (Pětka), doplní Putování s labužníkem. regionalnitelevize.cz ho bude vysílat vždy v pondělí od 20:40.

KL24

ČTĚTE TAKÉ: regionálnitelevize.cz vysílá klipy regionálních kapel, zapojila se do festivalu Festklip

Čtyřicetidílný seriál, který vznikl za podpory dotačních fondů Evropské unie, tak diváky zavede nejen na místa, která stojí za to navštívit, ale také do restaurací, kde se dobře a kvalitně vaří. A to nejen u nás, ale i na Slovensku, či dokonce v sídle Evropského parlamentu – v Bruselu, uvedla ředitelka regionalnitelevize.cz Eva Stejskalová. Pořad pochází „z dílny“ Vladimíra Tůmy, provozovatele mezinárodní gastronomické výstavy Gastrofest v Českých Budějovicích.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).