Hlavní navigace

Na Internetu je plně prolomená verze Windows Vista

18. 5. 2007
Doba čtení: do minuty

Sdílet

Po warez serverech za velkého uživatelského zájmu koluje plně cracknutá verze Windows Vista. Není jí třeba aktivovat, fungují aktualizace a uživatel nepotřebuje shánět ani žádné klíče. Tento údajně velmi zdařilý crack má na svědomí skupina NoPE. Windows Vista má o něco přísnější antipirátské systémy než předchůdci, nicméně jejich prolamování se dařilo ještě před uvedením na trh. Čtenářům Lupy jistě netřeba připomínat, že používání takové verze (byť i jen pro osobní účely), je nelegální. (Root…

Po warez serverech za velkého uživatelského zájmu koluje plně cracknutá verze Windows Vista. Není jí třeba aktivovat, fungují aktualizace a uživatel nepotřebuje shánět ani žádné klíče. Tento údajně velmi zdařilý crack má na svědomí skupina NoPE. Windows Vista má o něco přísnější antipirátské systémy než předchůdci, nicméně jejich prolamování se dařilo ještě před uvedením na trh. Čtenářům Lupy jistě netřeba připomínat, že používání takové verze (byť i jen pro osobní účely), je nelegální. (Root.cz)

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je nezávislý novinář a publicista věnující se informatice, elektronice a telekomunikacím. V těchto oborech i podniká. Se serverem Lupa.cz spolupracuje již řadu let jako externí redaktor.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).