Hlavní navigace

Na Mozilla Add-ons jsou už čtyři tisíce doplňků

1. 2. 2008
Doba čtení: do minuty

Sdílet

Na portálu Mozilla Add-ons jsou k dispozici více než čtyři tisíce doplňků zejména pro webový prohlížeč Mozilla Firefox a e-mailového klienta Mozilla Thunderbird. Každý den portál, který loni prošel významnou proměnou, zaznamená v průměru až milion stažení. Celkem již bylo zaznamenáno 600 miliónu stažení, do čehož se nepočítají aktualizace skrze Správce doplňků. Mozilla Add-ons využívají hlavně uživatelé Firefoxu, protože 96 procent stažených doplňků bylo právě pro některou z verzí tohoto…

Na portálu Mozilla Add-ons jsou k dispozici více než čtyři tisíce doplňků zejména pro webový prohlížeč Mozilla Firefox a e-mailového klienta Mozilla Thunderbird. Každý den portál, který loni prošel významnou proměnou, zaznamená v průměru až milion stažení. Celkem již bylo zaznamenáno 600 miliónu stažení, do čehož se nepočítají aktualizace skrze Správce doplňků. Mozilla Add-ons využívají hlavně uživatelé Firefoxu, protože 96 procent stažených doplňků bylo právě pro některou z verzí tohoto prohlížeče. Doplňky pro Thunderbird představují jen tři procenta z celkového počtu stažení. (JasnaPaka Blog)

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je nezávislý novinář a publicista věnující se informatice, elektronice a telekomunikacím. V těchto oborech i podniká. Se serverem Lupa.cz spolupracuje již řadu let jako externí redaktor.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).