Hlavní navigace

Na Novu se vrací sobotní megafilmy ve vysokém rozlišení

3. 11. 2010
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Autor: 115393
3. 11. 2010

Televize Nova odvysílala o uplynulém víkendu poslední semifinálové kolo Talentmanie a od této soboty se na její obrazovku opět vrátí premiéry amerických snímků, které sama česká komerční jednička označuje jako megafilmy. Dobrou zprávou je především skutečnost, že všechny chystané tituly by měly být vysílány ve vysokém rozlišení obrazu (HDTV).

ČTĚTE TAKÉ: Televize Nova vysílá sérii Indiana Jones v kvalitním HD rozlišení

Prvním filmem, který bude v sobotu v HDTV, bude tři roky starý snímek Transformers amerického režiséra Michaela Baye. Jde prozatím o první díl, druhý z roku 2009 nedávno nabídl v premiéře placený kanál HBO. Již minulý týden jsme vás informovali o tom, že prvně bude na volné televizní stanici odvysílán čtvrtý díl Indiana Jonese s podtitulem Království křišťálové lebky. Bude to právě na Nově. Prozatím posledním známým filmem v HD rozlišení, který se chystá na 20. listopadu, jsou Sněženky a machři po 25 letech.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).