Hlavní navigace

Na satelitu se brzo objeví bratislavské rádio Jemné melódie

13. 10. 2008
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Autor: 115393
13. 10. 2008

Programovou nabídku pro Slovenskou republiku obohatí brzo nejen hudební televize Musiq 1, ale také bratislavská rozhlasová stanice Jemné melódie. Dnes o tom v článku informuje server RadioTV.sk s odvoláním na poslední zasedání tamní Rady pro vysílání a retransmisi (RVR). Jemné melodie bychom mohli přirovnat českému posluchači např. k pražskému Kissu 98. Hraje převážně interprety jako je Mariah Carey, Nelly Furtado, Rihanna nebo Christina Aguilera. Jak server DigiZone.cz zjistil, vysílání se objeví na satelitu Astra 3A na pozici 23.5 st. vých. v platformě Skylink začátkem listopadu.

Posluchači ze Slovenska získají díky Jemným melodiím už šestnáctou rozhlasovou stanici na této pozici. Svůj signál už zde šíří nekódovaně např. Slovenský rozhlas, Rádio Expres, Funradio nebo tamní Rádio Hey! Na Thoru 3 (pozice 0.8 st. záp.) lze pak naladit např. Hornet, Hit FM nebo Kiss. Asi nejznámější moderátorkou Jemných Melódií je Katarína Brychtová, kterou mohou znát čeští diváci ze slovenské verze pořadu Pošta pro tebe. Oficiální web stanice najdete zde.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).