Hlavní navigace

Na Slovensku vzniká celoplošná televize zahalená řadou tajemství

10. 8. 2010
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Autor: 115393
10. 8. 2010

Mnoha nezodpovězenými otázkami zůstává zahalen projekt chystané slovenské celoplošné televize Empatia. Ta získala licenci od Rady pro vysílání a retransmisi (RVR) letos v červnu. Jejím vlastníkem je společnost Empat, s.r.o. se sídlem: Hlavná 35, Vráble. Jako jediný společník a jednatel je uveden v Obchodním registru Patrik Bokroš. Na toho však není možné nalézt kontakt v aktualizovaném telefonním seznamu, stejně jako na zmíněnou firmu.

ebf - partner 1

Celý projekt působí dosti nedůvěryhodně i z toho důvodu, že informace o této chystané televizi byly zaslané se schránky Google Mailu (Gmailu), kterou si může zřídit v podstatě kdokoliv. Serveru DigiZone.cz to sdělil Lukáš Kočíšek ze severu Mediálne.sk, který jako jeden z prvních o chystaném kanálu informoval. Pravdou však zůstává, že v provozu jsou již webové stránky na adrese www.tvempatia.sk. Stanice slibuje start na 11. listopadu letošního roku v 11 hodin 11 minut.

Spuštění nové slovenské televize bude doprovázeno také odevzdáním cen budoucím divákům ve velkém televizním přenosu, který se má uskutečnit 19. prosince. Zájemcům stačí, když pouze odešlou SMS zprávu se slovem empatia na číslo 7039. To platí pochopitelně bohužel jen pro diváky ze Slovenska. O chystaném programu netuší nic ani někteří z operátorů, například zástupce největší satelitní platformy v Česku, Skylinku, Jaromír Glisník. O tomhle kanálu jsem včera slyšel poprvé, přiznal Glisník.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).