Hlavní navigace

Návštěvy webových stránek bývají spíše krátké

26. 2. 2008
Doba čtení: do minuty

Sdílet

Návštěvníci stránek monitorovaných službou Navrcholu.cz dlouho na jednom místě nevydrží. Tedy alespoň pokud jde o webové stránky. Přes 72 procent jich vydrží na jedné stránce maximálně 30 sekund. Zhruba 11,5 procenta setrvá na jedné stránce do jedné minuty. Další zajímavostí z lednových statistik Navrcholu.cz je, že těsná nadpoloviční většina návštěvníků si na navštíveném webu prohlédne jen jednu stránku. Dvě stránky si zobrazí něco málo přes 15 procent návštěvníků. Tři už jen asi 9,5 procenta…

Návštěvníci stránek monitorovaných službou Navrcholu.cz dlouho na jednom místě nevydrží. Tedy alespoň pokud jde o webové stránky. Přes 72 procent jich vydrží na jedné stránce maximálně 30 sekund. Zhruba 11,5 procenta setrvá na jedné stránce do jedné minuty. Další zajímavostí z lednových statistik Navrcholu.cz je, že těsná nadpoloviční většina návštěvníků si na navštíveném webu prohlédne jen jednu stránku. Dvě stránky si zobrazí něco málo přes 15 procent návštěvníků. Tři už jen asi 9,5 procenta lidí. (Tisková zpráva)

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je nezávislý novinář a publicista věnující se informatice, elektronice a telekomunikacím. V těchto oborech i podniká. Se serverem Lupa.cz spolupracuje již řadu let jako externí redaktor.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).