Hlavní navigace

@NeedADebitCard varuje před zveřejňováním fotografií platebních karet na sociálních sítích

3. 7. 2012
Doba čtení: do minuty

Sdílet

Netradiční kampaň najdete na @NeedADebitCard – retweetuje fotografie platebních karet, které jejich nezodpovědní vlastníci zveřejnili na Twitteru. V popisu účtu najdete i vysvětlení, nebo lépe řečeno prosbu – „Prosím, lidi, přestaňte se zveřejňováním fotek vašich platebních karet“. Prozatím tam najdete přes padesát fotografií karet, které jejich vlastníci zveřejnili na Twitteru. A jenom velmi málokdy se postarali o zneviditelnění podstatných části. V některých případech už původní fotografie…

Netradiční kampaň najdete na @NeedADebitCard – retweetuje fotografie platebních karet, které jejich nezodpovědní vlastníci zveřejnili na Twitteru. V popisu účtu najdete i vysvětlení, nebo lépe řečeno prosbu – „Prosím, lidi, přestaňte se zveřejňováním fotek vašich platebních karet“.

Prozatím tam najdete přes padesát fotografií karet, které jejich vlastníci zveřejnili na Twitteru. A jenom velmi málokdy se postarali o zneviditelnění podstatných části. V některých případech už původní fotografie neexistují, vlastníkům možná došlo riziko podobného počínání a smazali je. 

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Konzultant a publicista, provozuje www.pooh.cz. Podle některých si myslí, že rozumí všemu, sám je však přesvědčen o pravém opaku a ani v 30+ letech nedokázal přijít na to, jak mít peníze a nepracovat.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).