Hlavní navigace

Nejen satelitní CS Link, ale i Skylink mění ceník

30. 9. 2009
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
30. 9. 2009

V minulých dnech oznámila změnu svého ceníku satelitní platforma CS Link, nyní novinky nachystal také konkurenční Skylink. I on přichází s dosud neznámým balíčkem, a to Multi HD, který je, jak již z názvu vyplývá, kombinací služeb Multi a HD Plus. Pokud si ho divák předplatí na měsíc, z peněženky vytáhne 454 Kč, pokud na celý rok, bude ho stát 4.994 Kč. Jeden měsíc ho tak vlastně bude sledovat zdarma.

BRAND24

Mění se také cena za předplatné filmového kanálu HBO. Roční poplatek za HBO je nyní zvýhodněn stejně, jako u MULTI, HD PLUS nebo MULTI HD – slevou v hodnotě jednoho měsíčního poplatku. Na Slovensku se nově zařazují do nabídky prémiové programy HBO a CS Film. Nabídka volitelných programů pro české a slovenské zákazníky Skylinku se tímto sjednocuje. Zájemci o MULTI HD, kteří již mají předplacen balíček MULTI nebo HD PLUS (nebo obojí) získají MULTI HD automaticky, když jednorázově uhradí předplatné MULTI HD minimálně na jeden měsíc.

Počínaje dnem registrace 1. října bude na všech nově registrovaných kartách Skylink Standard automaticky zdarma přístupný na 2 měsíce od data registrace balíček MULTI a také HBO. Oproti dosavadní praxi tak získávají nově registrovaní zákazníci výhodnější podmínky – na 2 měsíce 20 volitelných programů vč. HBO. Promo akce pro nově registrované karty platí do 31. ledna příštího roku. Další podrobnosti včetně nového ceníku zveřejnil Skylink na svých webových stránkách.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).