Hlavní navigace

Nejvyhledávanější na portálu Centrum v roce 2006

3. 1. 2007
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Portál Centrum také zveřejnil žebříček nejvyhledávanějších výrazů v roce 2006, který u uživatelů Centra vypadá následovně: mp3 ke stažení zdarma seznamka hry zdarma horoskopy jízdní řády sms zdarma sex sudoku Tokio Hotel rande Češi loni o něco častěji než předešlé roky hledali něco zdarma. Do první desítky nejvyhledávanějších slov se tak dostalo mp3 ke stažení zdarma, sms zdarma nebo sudoku. Z prvních míst naopak zmizeli předloni velmi populární Vyvolení. Zájem o ně ale neutuchá, což potvrzuje…

Portál Centrum také zveřejnil žebříček nejvyhledávanějších výrazů v roce 2006, který u uživatelů Centra vypadá následovně:

KL24

  1. mp3 ke stažení zdarma
  2. seznamka
  3. hry zdarma
  4. horoskopy
  5. jízdní řády
  6. sms zdarma
  7. sex
  8. sudoku
  9. Tokio Hotel
  10. rande

Češi loni o něco častěji než předešlé roky hledali něco zdarma. Do první desítky nejvyhledávanějších slov se tak dostalo mp3 ke stažení zdarma, sms zdarma nebo sudoku. Z prvních míst naopak zmizeli předloni velmi populární Vyvolení. Zájem o ně ale neutuchá, což potvrzuje kategorie známých osobností. V nich jsou na prvních příčkách vedle stálice Paris Hilton právě lidé z druhé řady Vyvolených, říká architekt vyhledávání na portálu Centrum Jan Nehasil.

Ve vyhledávačí zboží dominovala elektronika: mp3 přehrávač, notebook, mobilní telefony, digitální fotoaparát, televize, hodinky a nábytek. Tak vypadá Top 7. Top 7 v případě vyhledávače obrázků vypadá následovně: sex, vánoce, tapety, auta, koně, tuning a obrázky. A v případě map pak takto: Praha, Brno, Ostrava, Hradec Králové, Olomouc, Pardubice a Liberec. (Tisková zpráva)

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je nezávislý novinář a publicista věnující se informatice, elektronice a telekomunikacím. V těchto oborech i podniká. Se serverem Lupa.cz spolupracuje již řadu let jako externí redaktor.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).