Hlavní navigace

Někdejší šéfka publicistických Střepin Andrea Němcová odchází z televize Nova

6. 11. 2013
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Známá tvář Novy se měla vrátit z mateřské dovolené, s televizí se ale domluvila, že už nenastoupí. Serveru DigiZone.cz to potvrdil šéf PR Novy Josef Koukolíček.

Odchod z televize Nova oznámila prostřednictvím sociální sítě Facebook někdejší šéfka a moderátorka publicistického pořadu Střepiny Andrea Němcová. Na Novu se měla vrátit po mateřské dovolené, na kterou nastoupila v dubnu 2011, podle ředitele PR a komunikace Josefa Koukolíčka ale televizi sdělila, že se k původní profesi vracet nechce. Němcová působila na Nově od roku 2000, do té doby působila v České televizi a jihočeské TV Gimi. Na Nově byla nejprve reportérkou Televizních novin, později Střepin a propracovala se až jejich moderování a šéfování.

BRAND24

K TÉMATU: Martin Švehlák novým ředitelem zpravodajství Novy. Nahradí Vladimíra Mužíka

V moderování Střepin se Němcová střídala se Stanislavem Brunclíkem, pozdějším šéfredaktorem publicistiky TV Nova. I on ve Střepinách skončil v dubnu 2011, od té doby se moderování pořadu ujali David VaníčekMichaela Nová. Ta u Střepin zůstala dodnes, David Vaníček byl z pořadu stažen začátkem roku 2012 po rebelii proti tehdejšímu řediteli zpravodajství Vladimíru Mužíkovi a později odešel na konkurenční Primu jako nový vedoucí PR a tiskový mluvčí. Tuto pozici ale začátkem tohoto měsíce opustil a z Primy na vlastní žádost odešel.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je šéfredaktorem serveru o digitálním vysílání DigiZone.cz a redaktorem týdeníku Reflex.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).