Hlavní navigace

Nekódovaná satelitní verze Eurosportu začala vysílat hybridní televizi HbbTV

11. 7. 2013
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

UVNITŘ FOTO Německý Eurosport nabízí v rámci hybridního vysílání graficky vydařeného programového průvodce, archiv videopříspěvků a aktuální zpravodajství ze světa sportu.

Německá verze panevropského tematického kanálu Eurosport, která je v nekódované podobě dostupná také českým divákům ze satelitní pozice 19,2 stupně východně, zařadila na svou programovou pozici zcela nečekaně takzvané hybridní širokopásmové vysílání označované zkratkou HbbTV. Zajímavostí je, že o tomto kroku zatím neinformoval ani sám vysílatel. Zmínka o hybridní televizi není dokonce ani na jeho webových stránkách, případně Facebooku. HbbTV portál německého Eurosportu je plně funkční i v České republice.

BRAND24

NEPŘEHLÉDNĚTE: Česká televize zpřístupnila iVysílání pro chytré televizory a hybridní boxy

A co panevropská sportovní stanice na svém portálu nabízí? Zájemce tu najde například aktuální programové schéma německé verze Eurosportu a Eurosportu 2 včetně fotek a graficky povedeného prostředí. Aktuálně vysílaný pořad navíc obsahuje i barevnou lištu, takže divák pozná, v jaké části se právě nachází a kolik zbývá do konce. Nechybí zde ani obsáhlejší videoarchiv a aktuality ze světa sportu. Video sekce je dělená do několika kategorií – Aktuell, Top News, Watts, Fussball, Tennis, Motorsport, případně Wintersport.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).