Hlavní navigace

Nekódovaná taneční stanice Flaunt jako Dance Nation TV

17. 3. 2010
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
17. 3. 2010

UVNITŘ FOTO Britský hudební kanál Flaunt, který je šířen nekódovaně prostřednictvím satelitní pozice 28,2 st. východně, začal dnes vystupovat pod novým názvem Dance Nation TV. Program vysílá i nadále taneční hudbu a jeho vysílací schéma se v podstatě nezměnilo. Současný název pouze vystihuje lépe zaměření tohoto kanálu. Novým prvkem je tanečnice, která se objevuje v pravém dolním rohu obrazovky. Kompletní změnou však prošel vizuál stanice včetně loga.

BRAND24

Dance Nation TV vysílá širokoúhle a doplňuje celou řadu z nabídky atraktivních hudebních programů na pozici 28,2 st. východně. Diváci mohou na stejné frekvenci sledovat například stanice Flava, Scuzz, Bliss, The Vault nebo Chart Show TV. Z pohledu českého diváka je družice Astra 2A nejzajímavější tím, že nabízí široké rozpětí programů z Velké Británie, co se žánrů týká. Parametry příjmu Dance Nation TV jsou následující: Astra 2A (28,2 st. východně), 11642/V, SR 27500, FEC 2/3, kódování žádné.

Nekódovaný satelitní kanál Flaunt se přejmenoval na Dance Nation TV. (Foto: autor)

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).