Hlavní navigace

Nekódované dvouhodinové vysílání myZen.tv na satelitu skončilo

7. 6. 2010
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Autor: 115393
7. 6. 2010

Relaxační kanál myZen.tv, který vysílal každý den v době od jedenácti do třinácti hodin nekódovaně, už svůj signál kryptuje na satelitu Eurobird 9 po celých 24 hodin. Nekódované šíření signálu sloužilo jako promo akce pro diváky, kteří by si chtěli program předplatit, ale ještě předtím je zajímalo, jaká je kvalita této stanice, co se obrazové i obsahové stránky týká.

myZen.tv nabízí ve vysílání ukázky destinaci z celého světa, která jsou pro lidskou duši doslova pohlazením. Jde o záběry na pláže, savany, jezera a podobně. Vše je pak doplněno relaxační hudbou a případně i mluveným slovem. Nyní už nemá český satelitní divák možnost tuto stanici legální cestou sledovat. Ještě před pár měsíci byla myZen.tv součástí promo nabídky platformy Skylink, ovšem nizozemský partner Canal Digitaal ji z balíku stanic vyřadil. Kanál mohou sledovat beze změny například zákazníci IPTV operátora RIO Media.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).