Hlavní navigace

Několik měsíců po National Geographic přejde na formát 16:9 i Nat Geo Wild

15. 11. 2012
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Nat Geo Wild nabízí dokumenty o životě v divoké přírodě, zemětřeseních, hurikánách, sopečné činnosti, tsunami i dopadech změn klimatu na světové ekosystémy.

Majitelé moderních televizorů se mohou těšit na další dokumentární kanál v širokoúhlém formátu. Přibližně čtyři měsíce po stanici National Geographic ve standardním rozlišení oznámil provozovatel programu tento krok i u sesterského programu Nat Geo Wild. Celá opereace byla naplánována konkrétně na 27. listopadu a kromě veřejnosti o ní byli s předstihem informováni také operátoři, kteří nyní mají dostatečnou dobu se na nasazení formátu 16:9 připravit.

cif 24 - early cena - média

ČTĚTE TAKÉ: National Geographic Channel začne vysílat 10. července ve formátu 16:9

Těší mne, že po dlouho očekávaném převedení našeho srdcového kanálu National Geographic Channel na širokoúhlý formát mohu potvrdit, že jsme úspěšně dokončili fázi příprav k této změně rovněž u Nat Geo Wild a brzy tak přistoupíme k dalšímu kroku v našem dlouhodobém vývoji, uvedl při této příležitosti regionální ředitel National Geographic pro střední a východní Evropu Carlos Ortega. Zástupci provozovatele věří, že tímto krokem potěší stávající a získají zároveň i nové diváky.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).