Hlavní navigace

Netbox rozšiřuje videotéku o tituly Warner Bros. a Universalu

23. 12. 2010
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
23. 12. 2010

Brněnská společnost Smart Comp., která je provozovatelem IPTV služby Netbox, významně rozšiřuje nabídku své Netbox Videopůjčovny, a to o tituly filmových distributorů Warner Bros. a Universal Studios. Filmy jsou zákazníkům k dispozici ve chvíli, kdy zamíří z kin na DVD. Videopůjčovna je tak neustále rozšiřována o nejnovější hity z filmové branže, uvedla marketingová manažerka Michaela Smrčková.

ČTĚTE TAKÉ: IPTV služba Netbox zavádí novinku, poslech internetových rá­dií

V Netbox Videopůjčovně je v tuto chvíli asi sto šedesát titulů. Konkrétně jde o sto filmů klasických a šedesát snímků s tematikou pro dospělé diváky. Ve videotéce už je také několik titulů ve třetím rozměru (3D) a žhavou novinkou jsou 3D erotické filmy. Po objednání je film k dispozici následujících 24 hodin a po tuto dobu si ho zákazník může pustit, kolikrát chce. Cena půjčovného je již od 39 Kč. Co se týká novinkových titulů v tomto měsíci, jde například o Zelenou zónu, Robina Hooda nebo Dostaň ho tam.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).