Hlavní navigace

NetClub navštíví Roland Mahler, šéf českého T-Mobilu

6. 4. 2010
Doba čtení: do minuty

Sdílet

Čtvrtý letošní NetClub se bude konat 28. dubna 2010 a jeho hostem bude Roland Mahler, generální ředitel české pobočky společnosti T-Mobile. Podtitul tohoto setkání zní Desetiletá cesta na vrchol telekomunikačního byznysu. Roland Mahler dovedl český T-Mobile na post jedničky v mobilním byznysu. Další meta, které chce se svým týmem dosáhnout, je pozice nejrychleji rostoucího integrovaného operátora. Nejen o tom se bude hovořit v salónku galerie Café Louvre (Národní 22, Praha 1). NetClub tentokrát…

Čtvrtý letošní NetClub se bude konat 28. dubna 2010 a jeho hostem bude Roland Mahler, generální ředitel české pobočky společnosti T-Mobile. Podtitul tohoto setkání zní Desetiletá cesta na vrchol telekomunikačního byznysu. Roland Mahler dovedl český T-Mobile na post jedničky v mobilním byznysu. Další meta, které chce se svým týmem dosáhnout, je pozice nejrychleji rostoucího integrovaného operátora. Nejen o tom se bude hovořit v salónku galerie Café Louvre (Národní 22, Praha 1). NetClub tentokrát bude probíhat v angličtině (bez tlumočení). Setkání začíná v 9:30, zájemci se již mohou registrovat.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je nezávislý novinář a publicista věnující se informatice, elektronice a telekomunikacím. V těchto oborech i podniká. Se serverem Lupa.cz spolupracuje již řadu let jako externí redaktor.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).